Како сте ЛДП го слуша Вашиот глас 12.04.2006

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Форум на жени на ЛДП: Трибина на тема “Економското јакнење на жените – пат кон еднакво општество”

Среда, 14.03.2018 год. Во организација на Форумот на жени на ЛДП, се одржа трибина на ...