ЛиДеМ Куманово: Учество на Локален младински форум во Куманово

Претседателот на ОО на ЛиДеМ – Куманово, Денис Каревски и членовите на Општинскиот одбор на ОО на ЛиДеМ, Александар Тасиќ и Бојан Каревски на 06.04.2017 година учествуваа на локалниот младински форум, кој во рамките на проектот „Избори се“, го организираше Националниот младински совет на Македонија.

На Форумот се дискутираше за проблемите и приоритетите на младите во Куманово. На овој настан, покрај претставници на подмладоците на политичките партии на локално ниво, присуствуваа и претставници на раководствата на политичките партии на локално ниво, членови на Советот на Општина Куманово, претставници од невладини организации и др.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Либерално демократска младина: Целосна поддршка на сите лица слободно да ја изразат својата сексуална ориентација и родова припадност

По повод 17 мај, меѓународниот ден против хомофобија, трансфобија и бифобија Либерално демократската младина дава ...