Промоција на изборна платформа Има излез

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Директорот на УХМР, Ивица Тодоровски, во седиштето на Светската Метеоролошка огранизација во Женева, Швајцарија

Директорот на УХМР, Ивица Тодоровски (ЛДП), учествува на состанокот на директори на регионот Европа и ...