Регионална средба Изборна единица 3 Пробиштип 18.09.2010

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Конгрес на АЛДЕ: ЛДП полноправен член на Алијанста на либерали и демократи за Европа

Викендов (1-3,12,2017 год.), делагација на Либерално демократската партија (ЛДП) присуствуваше на Конгресот на партијата АЛДЕ ...