Регионална средба Изборна единица 5 Охрид 29.05.2010

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Општинскиот одбор на ЛДП во Штип со ново раководство

Опстинската организација на ЛДП во Штип одржа редовно изборно Собрание на кое присутните делегати го ...