Портпаролот на ЛДП, Филип Јаневиќ, учесник на Академијата за либерализам на ELF

Портпаролот на ЛДП Филип Јаневиќ од 7ми до 9ти Мај учествуваше на Академија за Либерализам кој се одржа во Љубљана, Р. Словенија. На Академијата се одржа обука за обучувачи, програма наменета за обучувачи, говорници и модератори во полето на политичката работа, чија цел е со конкретни знаења и методологија да се пренесат стекнатите вештини во и надвор од матичните партиски ...

Повеќе »