Шапуриќ: Евтината тарифа за струјата ќе биде според европската регулатива

Директорот на Секретарјатот на економската заедница Копач рече дека евтина тарифа е дозволена само за социјални категориии на граѓани и за две години. Евтината тарифа за струјата да се воведе само за социјалните категории и за временски период од две години препорача денеска директорот на Секретаријатот на енергетската заедница Јанез Копач. Тој на средбата со членовите на собраниската Комисија за ...

Повеќе »