Собрание на Општинската организација на ЛДП – Долнени

Либерално-демократската партија, на 12.07.2017 година, одржа Собрание на Општинската организација на ЛДП во Општина Долнени. Со ова се реактивира една од општинските организации која во минатото успешно работеше. За претседател членовите на општинскиот одбор го избраа г-дин. Славе Петрески од с. Бело Поле. Им посакуваме плодна работа и успеси во иднина.  

Повеќе »