Daily Archives: September 6, 2017

Измислија проблем со бегалци, само да го скријат криминалот и апашлукот во претходните 12 години

Настап на членот на ИО на ЛДП и советник во Советот на Општина Битола “Измислија проблем со бегалци, само да го скријат криминалот и апашлукот во претходните 12 години“

Повеќе »

За непосточкиот проблем со бегалците и стравот на Вмро-Дпмне од пораз на следните локални избори

Настап на Претседателот на ОО на ЛДП Битола, Александар Касапов, член на Советот на Општина Битола. “За непосточкиот проблем со бегалците и стравот на Вмро-Дпмне од пораз на следните локални избори“

Повеќе »