Форум на жени на ЛДП на маршот под мотото „Заедно можеме со љубов за Македонија“ организиран по повод меѓународниот ден на жената

По повод 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената, на 4-ти март 2018 год. се одржа осмомартовски марш под мотото „Заедно можеме со љубов за Македонија“ во организација на Форумот на жени на СДСМ во Куманово. На маршот, свое активно учество зеде и Форумот на жени при ОО на ЛДП – Куманово, чии членки, заедно со повеќе илјади жени од целата ...

Повеќе »