ЛДП: Министерот Шапуриќ на меѓународна конференција во Турција

Деновиве во Турција, Министерот во Владата на Република Македонија, гдинот Зоран Шапуриќ, учествува на меѓународната конференција за одржлив развој и животна средина под наслов “Економски бенефити од управување со отпад во земјите од Балканот-Меѓународна соработка”. Министерот Шапуриќ имаше и свое излагање пред учесниците на конференцијата . На маргините на конференцијата, беа остварени и повеќе работни средби со преставници на владите ...

Повеќе »