ЛДП: Европратеникот Илхан Кучук, во посета на Македонија

Денес во посета на Република Македонија е пратеникот од Европскиот парламент, г-динот Илхан Кучук, кој доаѓа од партијата “Движење за права и слободи“ од Р. Бугарија и е Потпретседател на АЛДЕ (Алијанската на либерали и демократи за Европа), како и член на групата за пријателство на Македонија и ЕУ при Европскиот Парламент. Во рамките на посетата планирани се средби со ...

Повеќе »