ЛДП: Директорот на ДБКИ, Стојан Славески, на средба со директорот на канцелатијата за национална безбедност на Шпанија

Директорот на дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески, ја предводеше македонската делегација која беше во посета на Канцеларијата за национална безбедност на Кралството Шпанија. Во рамки на посетата се оствари средба со директорот на Канцеларијата, Хозе де Блас, при што беа разменети искуства за работата на институциите и беше изразена поддршка на напорите на Република Македонија за интеграција ...

Повеќе »