ЛДП учесник на состанокот на Советот на ALDE во Софија

Делегација на ЛДП, предводена од Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, учествуваше на состанокот на Советот на ALDE Group – Liberals and Democrats in the European Parliament кој викендов се одржа во Софија, Република Бугарија. Делегацијатаоствари бројни средби со претставници на националните парламенти од државите од Европа, министри, европратеници и други значајни учесници на овој собир на либерал демократите. На маргините на состанокот ...

Повеќе »