ЛДП Велес: 6-то Собрание

Вчеравечер се одржа 6-тото Собрание на Општинската организација на Либерално-демократската партија од Велес.

На Собранието, пред присутните делегати и гости беа презентирани собраниските документи меѓу кои Извештајот за работата на ОО на ЛДП Велес помеѓу двете собранија, како и правците за натамошно делување на Општинската организација.

Исто така присутните делегати гласаа за избор на раководство на Општинската оргазнизација.

За претседател повторно е избрана Елена Тевчева, која и во изминатиот периот ја вршеше таа функција. За потпретседатели на ОО избрани се Миланчо Арсовски, Горан Здравков и Ефтимија Кардева Лукарова, додека за Секретар избрана е Зорица Попова Илиева.

Дел од атмосерата на ова Собрание можете да проследите низ следниве фотографии:

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Министерот Зоран Шапуриќ учествуваше на Балкански инженерски форум во Софија

Министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија, д-р Зоран ...