ЛДП со Ана Савеска на коалициската советничка листа во Кичево

Објавена листата за советници на коалицијата во Кичево.

ЛДП во Советот на Општина Кичево во идниот состав ќе ја застапува секретарот на општинската организација и член на Форумот на жени, Ана Савеска.

На листата се наоѓа и членот на извршниот одбор на ОО ЛДП Кичево, Симчо Дејаноски.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Прилеп: Ја поздравуваме одлуката на Владата на Република Македонија за зголемување на субвенциите за тутунарите

Интегрален текст од прес-конференцијата на ОО на ЛДП Прилеп. _________________________________________________ Почитувани граѓани, почитувани тутунари Општинската ...