АКЦИЈА
за ажурирање на членството

Почитувани членови,

Во тек е активност на Либерално-демократската партија за ажурирање на податоците за членството.

Наши активисти ќе ги посетат сите регистрирани членови со цел обновување на податоците кои веќе ги имаат дадено при пополнување на пристапница за членство во партијата.

Доколку од било која причина нашите активисти не успеат да Ве најдат дома, а сепак сакате да ги обновите Вашите податоци, тоа можете да го направите доколку го пополните анкетниот лист на следниот ЛИНК