Програмска Конвенција 2016

Стефан Миноски – Програмска Конвенција на ЛДП 2016 год.

Стефан Миноски – Претседател на Либерално-демократската младина (ЛиДеМ)  – зборуваше за проблемите кои ги тиштат младите во Република Македонија, како и за тоа што ЛДП ќе преземе за подобрување на положбата на младите во државата.  назад кон останатите видеа  

Повеќе »