ЛДП: Дејанчо Цветановски, член на ИО на ЛДП, учесник на Регионалната либерална Академија во Словенија

Изминатиот викенд (од 16 до 18 Јуни 2017 година), во Љубљана, Словенија, се оддржа Регионална либерална Академија за 2017 година, во организација на Националниот Демократски Институт (NDI).

Преставници од повеќе политички партии и фондации, од либералниот дел на политичкиот спектар, земаа активно учество на академијата.

Учесниците беа запознати со процесите на креирање политики и техниките за нивно презентирање и промовирање во јавноста.

Како преставник на либерално-демократскта партија, учесник на академијата, беше Дејанчо Цветановски, член на Извршниот одбор на ЛДП кој истовремено е и член на Управниот одбор на LIBSEEN (мрежа на либерални партии од Југоисточна Европа).

Дел од атмосферта низ фотографиите во прилог:

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Средба на министерот и потпретседател на ЛДП, Зоран Шапуриќ, со евроамбасадорот Самуел Жбогар

Вчера, шефот на делегацијата на Европска Унија, Самуел Жбогар, го посети министерот, проф. д-р Зоран ...