Драган Малиновски – Програмска конвенција на ЛДП 2016

Драган Малиновски ги нотира проблемите во областа на правосудството и ги промовира предлозите на ЛДП за решавање на истите.

10922658_814592418607963_5624699484175134152_n назад кон останатите видеа

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Програмска конвенција на ЛДП 2016

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Потпретседател на Либерално-демократска партија  назад кон останатите видеа     Сподели....