Форум на жени на ЛДП – Куманово: Посета на дневниот центар за лица со интелектуална попреченост „Порака Наша“

Форумот на жени при ОО на ЛДП – Куманово на 25.12.2015 год. организираше посета на Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост „Порака Наша“ од Куманово при што на вработените и на
корисниците на истиот им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници, а на корисниците на овој Дневен центар им подари новогодишни пакетчиња.

Дневниот центар го посетија 6 претставнички на Форумот на жени предводени од претседателката Весна Глигоријевска, претседателот на ОО на ЛДП и член на Советот на Општина Куманово, Ивица Костовски и секретарот на ОО на ЛДП, Светислав Јовановски.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Куманово: Активности за одбележување на роденденот на ЛДП

ОО на ЛДП-Куманово на 18.04.2018 година, во партиската просторија, со пригоден коктел го одбележа 21-от ...