Годишно изборно Собрание на ЛДП Пехчево

На 21 Мај 2017 година се одржа годишно Собрание на Општинската организација на ЛДП Пехчево.

На собранието се избра нов состав на Општинскиот одбор на локалниот огранок, како и Претседател на Општинската организација. Истовремено, беше формирана и локална организација на Форумот на жени на ЛДП.

За претеседал на ОО на ЛДП беше реизбран г-дин Горан Ајтарски, додека за Претседателка на Форумот на жени на ЛДП Пехчево беше избрана г-ѓа Марија Андоновска Василевска.

Дел од атмосферата преку фотографиите во прилог:

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛИДЕМ: Благодарение на децениските погрешни политики, Скопје e втор најзагаден град во светот!

Свесното и системско уништување на зеленилото и дрвата, збогатено со ефектот од скопската урбана мафија ...