Образлагање на предлогот за измена на Законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстнци

Образлагање на предлогот за измена на Законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстнци

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Либерално демократска младина: Целосна поддршка на сите лица слободно да ја изразат својата сексуална ориентација и родова припадност

По повод 17 мај, меѓународниот ден против хомофобија, трансфобија и бифобија Либерално демократската младина дава ...