Валентин Груевски, Претседателот на Советот на Општина Битола

Интервју на Претседателот на Советот на Општина Битола, Влентин Груевски, за ТВ Орбис (Битола)

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Реплика на Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, по расправата за ребаланс на буџетот – 18 11 2017

Реплика на Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, по расправата за ребаланс на буџетот – 18 ...