Изборно Собрание на ЛиДеМ Куманово

На 18,11,2015 година во Куманово се одржа 9-то Собрание на Либерално-демократската младина. Општинска организација Куманово.

На Собранието е покрај усвоените собраниски документи како Извештај за работата на ОО во изминатиот период и План за работа на ОО во наредниот период, придутните делегати гласаа и за ново раководство на Општинската организација.

За нов Претседател на ОО на ЛиДеМ Куманово избран е Денис Каревски, за Секретар избран е Миодраг Трајковски, додека за Потпретседател избрана е Драгана Пешиќ.

На Собранието присуствуваше и Претседателот на Либерално-демократската младина, Стефан Миновски, придружуван со дел од раководството на ЛиДеМ, кој меѓу другото истакна дека ОО на ЛиДеМ Куманово била и продолжува да биде една од најактивните Општински организации на ЛиДеМ во Македонија.

Дел од атмосферата на Собранието можете да видите преку следниве фотографии:

Сподели....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Би можело да ве интересира

Либерално демократска младина: Целосна поддршка на сите лица слободно да ја изразат својата сексуална ориентација и родова припадност

По повод 17 мај, меѓународниот ден против хомофобија, трансфобија и бифобија Либерално демократската младина дава ...