ЛиДеМ: Изборно Собрание на ОО-БИТОЛА

На 10.12.2015 година во Битола, во Хотел Милениум, се одржа 10-то собрание на Либерално демократската младина, општинската организација Битола.
На собранието покрај усвоените собраниски документи, како извештај за работа на О.О. ЛиДеМ-Битола во изминатиот период и предлог правци за работа во наредниот период, присутните делегати бираа нов претседател и за нови органи на општинската организација.
За нов претседател на О.О. ЛиДеМ-Битола, од страна на присутните делегати, беше избран Целе Јолевски.
Исто така беа изгласани и новите состави на општинскиот и надзорниот одбор.
На собранието присуствуваше претседателот на ЛиДеМ Стефан Миноски како и дел од извршниот одбор на ЛиДеМ, кој меѓу другото истакна дека приоритет на младите во наредниот период е активно да се вклучат во рушење на режимот на Груевски.
Дел од атмосферата на собранието може да погледнете преку следните фотографии:

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Став на ЛДП во врска со договорот со Р. Грција

Вечерва Централниот одбор на ЛДП го разгледа и едногласно го прифати договорот потпишан помеѓу Владите ...