Влентин Груевски – Ветувам дека интересот на граѓаните ќе биде на прво место а не интересот на моќниците

Дел од изјавата на Валентин Груевски по иборот за Претседател на Општина Битола

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Реплика на Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, по расправата за ребаланс на буџетот – 18 11 2017

Реплика на Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, по расправата за ребаланс на буџетот – 18 ...