ЛДП (видео): Излагање на Претседателот Милевски за Законот за енергетика

Расправа за Законот за енергетика.

Излагање на Претседателот Горан Милевски

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП се движи, различно од другите!

Сподели....