ЛДП Битола – Александар Касапов: Талески и Вмро-Дпмне се нераскинливо поврзани меѓу себе

Настап на Александар Касапов, Претседател на ОО на ЛДП Битола и член на Советот на Општина Битола:
“Талески и Вмро-Дпмне се нераскинливо поврзани меѓу себе“

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Битола – Валентин Груевски: Еднаш се обидоа да го сменат урбанистичкиот план за Офицерски, еднаш да го продадат, а сега на крајот на мандатот ќе го спасуваат

Валентин Груевски, член на Извршниот одбор на ЛДП и член на Советот на Општина Битола: ...