Краток извештај за Конгресот на АЛДЕ 2015

На следниот линк може да го прочитате краткиот извештај за одржаниот конгрес на АЛДЕ, кој се одржа во месец ноември 2015 година.

Кликните на сликата подолу:

alde (2)

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП: Дејанчо Цветановски, член на ИО на ЛДП, учесник на Регионалната либерална Академија во Словенија

Изминатиот викенд (од 16 до 18 Јуни 2017 година), во Љубљана, Словенија, се оддржа Регионална ...