Динчо Крстев од Босилово – кандидат од ЛДП за советник во општинскиот Совет

ЛДП и во иднина ќе учествува во Советот на Општина Босилово.

На кандидатската листа на победничката коалиција на високото второ место ќе биде Динчо Крстев кој е актуелен претседател на општинската организација на ЛДП во Босилово.

Г-динот Крстев е професор по стручни предмети во средното општинско училиште “Димитар Влахов” во Струмица.

Во прилог ви ја презентираме целосната листа со кандидати за советници, листа која носи сигурна победа во општина БОСИЛОВО, листа која ќе донесе ЖИВОТ ЗА СИТЕ.
1. Ѓорги Аризанов носител на листа – Иловица
2. Динчо Крстев – Иловица ЛДП
3. Снежана Ристова – Турново
4. Марина Јанева – Радово
5. Далибор Стојчев – Босилово
6. Стојан Ристов – Сарај
7. Димка Димитровска – Моноспитово
8. Надежда Панајотова – Секирник
9. Стојанчо Ѓоргиев – Дрвош
1о. Софче Накова – Гечерлија
11. Кирчо Стојанов – Штука
12. Томе Мицев – Еднокуќево
13. Личе Дедејска – Босилово
14. Иван Иванов – Иловица
15. Снежана Јанкова – Петралинци

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП-Славески: Потпишан Меморандум за соработка со Комората за приватно обезбедување

Директорот Дирекција за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески, потпишa меморандум за соработка со претседателката ...