ЛДП Битола – Касапов: Не само што ништо не направија за дванаесет години , туку и она што беше успеаја да го уништат.

ЛДП Битола – Касапов: Не само што ништо не направија за дванаесет години , туку и она што беше успеаја да го уништат.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Битола – Валентин Груевски: Еднаш се обидоа да го сменат урбанистичкиот план за Офицерски, еднаш да го продадат, а сега на крајот на мандатот ќе го спасуваат

Валентин Груевски, член на Извршниот одбор на ЛДП и член на Советот на Општина Битола: ...