ЛДП Битола: Валентин Груевски, настап во советот на општина Битола

За битолското образование со долгови од 1,7 милиони евра, за директори со вечен мандат од 10 години, за екстерното и Транспортерот со 20-на обвинети.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Прилеп: Ја поздравуваме одлуката на Владата на Република Македонија за зголемување на субвенциите за тутунарите

Интегрален текст од прес-конференцијата на ОО на ЛДП Прилеп. _________________________________________________ Почитувани граѓани, почитувани тутунари Општинската ...