ЛДП Битола: Власта во Битола пред завршувањето на мандатот сака да ги наполни јавните претпријатија со свои блиски и послушници

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Битола – Валентин Груевски: Еднаш се обидоа да го сменат урбанистичкиот план за Офицерски, еднаш да го продадат, а сега на крајот на мандатот ќе го спасуваат

Валентин Груевски, член на Извршниот одбор на ЛДП и член на Советот на Општина Битола: ...