ЛиДеМ: Семинар “Унапредување на внатрешната комуникација во Либерално-демократската младина“

Либерално демократската младина, изминатиот викенд (26-28.05.2017), одржа семинар за унапредување на внатрешната комуникација помеѓу членовите на ЛиДеМ.

На семинарот присуствуваа членовите на Извршниот одбор и Претседателите на дел од оптиснките организации на ЛиДеМ.

Во текот на семинарот, членовите ги детектираа проблемите на ЛиДеМ во поглед на меѓусебната комуникација, но секако беа истакнати и позитивните страни на истата.

Од тридневното, пред се, дружење, прозлегоа серија заклучоци меѓу кои и изработка на стратегија за унапредување на меѓусебната комуникација, која би започнала да се применува од Септември и ќе преставува насока за дејствување на органите на ЛиДем во тој поглед.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП: Дејанчо Цветановски, член на ИО на ЛДП, учесник на Регионалната либерална Академија во Словенија

Изминатиот викенд (од 16 до 18 Јуни 2017 година), во Љубљана, Словенија, се оддржа Регионална ...