Кристина Митева, кандидат за советник од ЛДП во Радовиш

Кристина Митева, член на Либерално-демократската младина ќе биде новата советничка на ЛДП во Советот на Општина Радовиш.
Митева на победничката листа се наоѓа на 5-тото место.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Младите Либерал-демократи успешно го завршија вториот модул од Регионалната Либерална Политичка Академија

Со посетата во Брисел завршена е втората по ред Регионална либерална политичка академија (RLPA) на ...