За непосточкиот проблем со бегалците и стравот на Вмро-Дпмне од пораз на следните локални избори

Настап на Претседателот на ОО на ЛДП Битола, Александар Касапов, член на Советот на Општина Битола.

“За непосточкиот проблем со бегалците и стравот на Вмро-Дпмне од пораз на следните локални избори“

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП: Реплика на пратеничката Јулиана Николова

ЛДП: Реплика на пратеничката Јулиана Николова Сподели....