Измислија проблем со бегалци, само да го скријат криминалот и апашлукот во претходните 12 години

Настап на членот на ИО на ЛДП и советник во Советот на Општина Битола

“Измислија проблем со бегалци, само да го скријат криминалот и апашлукот во претходните 12 години“

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Конститутивната седница на Советот на Град Скопје. Успешна работа на Игор Вељаноски, Потпретседател на Либерално-демократската партија

Одржана е конститутивната седница на Советот на Град Скопје. Му посакуваме среќна и успешна работа ...