Никица Корубин – Програмска конвенција на ЛДП 2016

Г-ца Никица Корубин ги презентираше основните заложби на ЛДП во областите на човекотите права, културата и социјалната заштита.

10922658_814592418607963_5624699484175134152_n назад кон останатите видеа

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Програмска конвенција на ЛДП 2016

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Потпретседател на Либерално-демократска партија  назад кон останатите видеа     Сподели....