Посета на ОО на ЛДП Гевгелија

Дел од ИО на ЛДП во посета на ОО на ЛДП Гевгелија

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Конгрес на АЛДЕ: ЛДП полноправен член на Алијанста на либерали и демократи за Европа

Викендов (1-3,12,2017 год.), делагација на Либерално демократската партија (ЛДП) присуствуваше на Конгресот на партијата АЛДЕ ...