Повик за пријавување за учество на семинар во организација на ЛиДеМ и IFLRY

Повик до заинтерисаните членови на ЛиДеМ за учетво на семинарот под наслов “You(th) in the <3 of Decision-Making in Times of Political Transition“ во соработка со IFLRY (International Federation of Liberal Youth), кој ќе се одржи во Скопје од 30 јуни – 03 јули 2016 година.

Повеќе информации можете да најдете во следниот документ: Local Activity Invitation Skopje 2016

Пријавата за учество ќе се врши преку WEB-формата на сајтот на IFLRY, која можете да ја надите: ТУКА

 

Сподели....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Би можело да ве интересира

Либерално демократска младина: Целосна поддршка на сите лица слободно да ја изразат својата сексуална ориентација и родова припадност

По повод 17 мај, меѓународниот ден против хомофобија, трансфобија и бифобија Либерално демократската младина дава ...