Фотографии од програмската конвенција на ЛДП, Март-2016

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Горан Милевски и Валентин Груевски на отворање на изборни штабови во Битола

Вчера, претседателот на ЛДП и пратеник во Собранието на РМ, Горан Милевски, заедно со носителот ...