Промоција на кандидатите за пратеници во 2-рата изборна единица во Куманово

Делегација на ЛДП која ја сочинуваа генералниот секретар Дуфе Кукоски и потпретседателот Зоран Шапуриќ, и делегација на ОО на ЛДП-Куманово составена од претседателот Ивица Костовски, секретарот Светислав Јовановски, членот на Извршниот одбор на ЛДП, Зоран Павловски и портпаролот Филип Јаневиќ, како и повеќемина членови на партијата, присуствуваа на Конвенцијата организирана од страна на ОО на СДСМ која се одржа во големата сала на Центарот за култура во Куманово на која беа претставени кандидатите за пратеници во Собранието на РМ од Изборната единица бр. 2.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

Министерот во владата на РМ и потпретседател на ЛДП, Проф. Д-р Зоран Шапуриќ ја посети Општина Струмица

Денес во работна посета на Струмица, претстојуваше Министерот без ресор во Владата на Република Македонија, ...