Реплика на пратеничката на ЛДП Никица Корубин

Реплика на пратеничката на ЛДП Никица Корубин

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Куманово: Активности за одбележување на роденденот на ЛДП

ОО на ЛДП-Куманово на 18.04.2018 година, во партиската просторија, со пригоден коктел го одбележа 21-от ...