Среќен 8ми Март – Меѓународниот ден на жената

Либерално-демократската партија Ви го честита 8ми Март – Меѓународниот ден на жената.

 

 

 

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП: Директорот на ДБКИ, Стојан Славески, потпиша меморандум за соработка со Филозовскиот факултет

Директорот на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации, д-р Стојан Славески (ЛДП), потпиша Меморандум за ...