ЛДП на сите православни христијани им го честита големиот празник Велигден

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП (видео): Излагање на Претседателот Милевски за Законот за енергетика

Расправа за Законот за енергетика. Излагање на Претседателот Горан Милевски Сподели....