Стефан Миноски – Програмска Конвенција на ЛДП 2016 год.

Стефан Миноски – Претседател на Либерално-демократската младина (ЛиДеМ)  – зборуваше за проблемите кои ги тиштат младите во Република Македонија, како и за тоа што ЛДП ќе преземе за подобрување на положбата на младите во државата.

10922658_814592418607963_5624699484175134152_n назад кон останатите видеа

 

Сподели....Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Би можело да ве интересира

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Програмска конвенција на ЛДП 2016

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Потпретседател на Либерално-демократска партија  назад кон останатите видеа     Сподели....FacebookTwitteremail