Tag Archives: Виница

ЛДП со Соња Ѓорѓиева во Советот на Виница

Соња Ѓорѓиева уште еднаш ја доби довербата да ја застапува ЛДП во општинскиот Совет во Виница. Членот на Централниот одбор на ЛДП од Виница и голем активист во Форумот на жени, Соња Ѓорѓиева, доби повторно доверба од општинската организација на ЛДП од Виница да ја претставува ЛДП во локалниот Совет во градот. Ѓорѓиева е на високото трето место на кандидатската ...

Повеќе »

ЛДП: Со кој образ Груевски парадира низ Источна Македонија?

Премиерот Никола Груевски и врхушката на власт го допреа дното обидувајќи се да ловат гласови за престојните парламентари избори, без трошка совест и срам за пустошот што го оставија во изминатите девет години во Источна Македонија. Камен темелник за изградба на фекална канализација, двојно тениско игралиште, пуштање во употреба на пешачка патека, ова е уште една во низата срамни популистички ...

Повеќе »