Tag Archives: Кочани

Дени Богатинов е кандидадот за советник од ЛДП во Кочани

Викендов, во Кочани пред граѓаните претставена е листата за советници на победничката коалиција. ЛДП во Кочани преку Дени Богатинов по подолго време ќе добие свој претставник во локалниот совет. Со ова младите од ЛДП добиваат шанса да ги спроведат своите идеи и визии за подобар живот на сите граѓани.

Повеќе »

ЛДП: Со кој образ Груевски парадира низ Источна Македонија?

Премиерот Никола Груевски и врхушката на власт го допреа дното обидувајќи се да ловат гласови за престојните парламентари избори, без трошка совест и срам за пустошот што го оставија во изминатите девет години во Источна Македонија. Камен темелник за изградба на фекална канализација, двојно тениско игралиште, пуштање во употреба на пешачка патека, ова е уште една во низата срамни популистички ...

Повеќе »