Tag Archives: посета

Министерот Шапуриќ во Тетовско

Во четвртокот, министерот во владата на РМ и потпретседател на Либерално-демократската партија, Зоран Шапуриќ во Тетовскиот регион посети повеќе компании, помеѓу кои: Ренова и Етко од Тетово; и Гоја дизајн од Теарце. Во рамките на посетите се разговараше за конкретните проблеми со кои се соочуват овие компании, меѓу кои и нелојалната конкуренција и доцнењето на исплатата на рефундација на придонеси ...

Повеќе »

Милевски во посета на Холандија

На покана на владеачката либерална партија ВВД, на чело со актуелниот премиер, Марк Руте, делегација на Либерално-демократската партија, предводена од претседателот Горан Милевски ќе отпатува во тридневна посета во Холандија. Во текот на посетата, Милевски ќе присуствува на конгресот на ВВД, закажан за 20-ти мај, како и ќе оствари средби со високи владини и партиски претставници, што претставува уште еден ...

Повеќе »